Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

РЕКОРДНИ ПРОДАЖБИ НА БЮТИ КУТИИТЕ НА ARLEN.BG

 

Дата: 2021-07-21

 

Само месец след пускането в онлайн магазина, бюти кутиите на Arlen.bg достигнаха рекордни продажби и се оказаха любимата нова мания на българките. Четирите кутии са с различен уникален дизайн, концептуално съдържание, име и послание към дамите. 
 
 
 
 
Успехът на бюти кутиите се дължи на това, че са различни като форма и дизайн от познатите досега на родния пазар и че е използван таргетиран подход в съдържанието и подбора на продукти за всяка една кутия.
 
 
Най-продавана е розовата Beauty BOX кутия с послание "Красота, създадена от природата", а веднага след нея приключиха бройките на Best of Beauty, кутията с послание "Открий тайните на красотата".
 
 
Лимитираната кутия със слънцезащитни продукти Beauty Summer BOX на Nuggela & Sule и Milk Shake в момента е най-търсена заради подбора на продукти, които да предпазват и хидратират кожата на лицето и тялото и с допълнителни продукти за коса.
 
 
"Изгрей, погрижи се, заблести" е мотото на Beauty Heroes кутията, която се продаде за рекордно бързо време. Това е кутия с най-високия клас марки, специално подбрани за комплексни нужди за всяка дама.
 
 
 
 
Бюти кутиите на ARLEN.BG ще властват това лято, защото са удобни, практични и са с подбрани лицензирани марки продукти в техните реални размери и допълнени с мини продукти, които са изненадата за всяка дама, която притежава една от нашите кутии.
 
 
От началото на месец август Арлен пуска допълнителни бройки от своите бюти кутии, като ще бъдат изненадани потребителите с допълнителни нови марки и продукти, характерни за грижата за красотата през лятото!
 
 
Открийте вашата любима Арлен кутия и се насладете на най-доброто от света на здравето и красотата. 

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда

 

 

С удоволствие и усмивка Ви споделяме, че всяка ваша пратка вече се изпраща в РЕЦИКЛИРАНИ торбички с една единствена цел - по-чиста България и околна среда с ARLEN.BG!

 

Вижте повече за кампанията тук