Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Най-добрите Марки

0

НОВА МАРКА В ARLEN.BG

[comfort zone]

Дата: 2021-04-19

НОВАТА УСТОЙЧИВА МАРКА в ПОРТФОЛИОТО НА ARLEN.BG

 

 

ФОРМУЛИРОВКИ SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULASтм


Козметиката, която прилагаме върху кожата се, трябва да се грижи за нея, да я подхранва и поддържа. Именно затова съставките са изключителна важност в състава на един продукт за кожа. В лабораториите на Comfort Zone това е мисия. Избират се само най-добрите съставки с натурален произход, както и най-модерните високотехнологични молекули и системи носители. 

Всяка съставка е избрана съзнателно, за да гарантира максимална ефективност, безопасност и сетивност.

Силиконите са заменени от натурални масла, които осигуряват същата копринена мекота за „истински активна красота” на кожата. Всички формули са: 

  • Без силикони
  • Без парабени
  • Без минерални масла
  • Без изкуствени оцветители
  • Без животински съставки
  • Веган
  • Дерматологично тествани
  • Клинично доказана ефективност

Всички компоненти на опаковката са рециклируеми: Зелени PE (пластмаса от захарна тръстика), стъклени буркани и рециклирани хартиени кутии, произведени от 100% хартия от гори, управлявани отговорно. Всички опаковки са въглеродно неутрални, благодарение на проект за залесяване в Етиопия и произведени във въглеродно неутрална фабрика с възобновяема енергия.

Продуктите са изцяло произведени в Италия и се произвеждат в Davines Village, седалището на сертифицирана от B Corporation Group, с енергия от възобновяеми източници.

 
 

 СВЕТЪТ НА DAVINES и [COMFORT ZONE] 

 

- 1983 -

Основана в Парма, Италия през 1983 г. от семейство Bollati, Davines Group стартира като изследователска лаборатория, произвеждаща продукти за грижа за косата от висок клас за известни козметични компании по целия свят.

След десетилетие на усъвършенстване, Davines започнава да създава собствена марка продукти за грижа за косата, наречена Davines. Предлага се като ексклузивна марка в салоните за красота.

 

- 1996-

През 1996 г. създава втората си марка [comfort zone], която е проектирана за първокласните спа центрове. 

 

- 2018 -

През 2018 г. и двете линии за грижа към кожата бяха допълнително разширени с марката Skin Regimen. 

 

- ДНЕС -

Davines Group вече е B-Corp, корпорация с международно присъствие в повече от 90 държави с мултикултурно представяне. Главният офис на компанията Davines Village се намира в Парма, Италия. В допълнение към него компанията отваря офиси в едни от най-големите градове в света - Ню Йорк, Лондон, Париж, Мексико Сити, Девентер (Холандия) и Хонг Конг.

 

"Чрез създаване на устойчива крастоа, ние насърчаваме хората да се погрижат за себе си съвместно с грижа за околната среда, в която живеят, работят и се развиват, докато правят нещата, които обичат" - споделя Davide Bollati, президент на Davines Group. 

 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ МАРКАТА ТУК >>>  [comfort zone] 

 

Подари си красота със съветите ни...

 Защо да изберете нас?

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 30 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

Арлен с грижа за околната среда

 

 

С удоволствие и усмивка Ви споделяме, че всяка ваша пратка вече се изпраща в РЕЦИКЛИРАНИ торбички с една единствена цел - по-чиста България и околна среда с ARLEN.BG!

 

Вижте повече за кампанията тук