Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Марки и Меню

0

Боядисването на косата никога не е било по безопасно с OLAPLEX

 
Olaplex

При всяка химична процедура, боядисване, топлинна или механична обработка косата се уврежда и губи цялостната си сила и здравина. Окислителните процеси разкъсват косъма на малки връзки, които се отделят една от друга и по този начин се стига до най-често накъсване на косата, изтъняване, косопад и безжизненост, загуба на блясък и увреждане.

За да предпазим косата си и да и помогнем да възстанови разкъсаните връзки, препоръчваме употребата на цялостната грижа OLAPLEX Bond Building Technology. Мултитерапията включва 9 стъпки.

Домашната грижа се състои от : OLAPLEX №0 Intensive Bond Building Hair Treatment, след него се нанася OLAPLEX №03, запазва дълготрайността на цвета. Следва OLAPLEX №04, OLAPLEX №05 или OLAPLEX №08 - домашната измивна грижа, шампоан, балсам и маска за цялостна здравина на косата. Продължете със стилизирането на косата с OLAPLEX №06 – крем без отмиване.

За грижа за краищата използвайте OLAPLEX №07 – BONDING OIL, използвайте го при топлинна обработка, подхранване и защита от вредните UV лъчи.

OLAPLEX е самостоятелна активна съставка, която е истинска революция в козметичната индустрия. Освободена е от силикони и минерални масла, не съдържа сулфати, фталати, ДЕА и алдехиди. Не са тествани върху животни.

 

Професионалната грижа, която се употребява както в домашни условия, така и в професионалните салони се състои от 2 стъпки, които се прилагат успоредно с процеса на боядисване, изсветляване или подобен вид химически процедури.

 

OLAPLEX №01 – BOND MULTIPLIER е продукт, който се добавя при всяко боядисване, изсветляване или окисляване. OLAPLEX №02 – BOND PERFECTOR се използва отново при окислителни процеси, като целта е да се затвърди ефекта, който е постигнат при защитата с стъпка 1.

Olaplex

Избери продукти по:

Цена

60лв. - 225лв.

Тип кожа лице

Вид продукт за коса

Вид продукт за грим

Действие грим

Начало Марки

Olaplex

Филтрирай

                        

 

 

Olaplex

Olaplex

 

Универсалната терапия за нова, възстановена коса – това е OLAPLEX!

 

Основатели на OLAPLEX са д-р Ерик Пресли и д-р Крейг Хоукър, които са водещи експерти в световен мащаб в областта на химията. Заедно те са създали химическа съставка, която действа само и единствено в полза на всяка коса. По такъв начин работи, че дори най-изтощената коса бива възстановена и всички разкъсани връзки в косата биват обновени.

Фризьори, колористи и хора, обичащи да се грижат за поддържането на изящността на всяка коса, се доверяват ежедневно на продуктите на OLAPLEX! Довери се и Ти!

Olaplex е нано-технология от бъдещето, която променя индустрията, защото възстановява прекъснатите връзки в косата по време на химичното й третиране и след това. Боядисването на косата никога не е било по-безопасно! Съставката е освободена от силикони и минерални масла, не съдържа сулфати, фталати, ДЕА, алдехиди и никога не е тествана върху животни.

18

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

ЗА НАС

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 90 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 23 / тел. 0885619945

 

Работно време: Пон. - Нед. от 10:00ч. - 20:00ч.


 

МАГАЗИН ARLEN.BG 2

 

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Работно време: Пон. - Нед. от 09:30ч. - 20:00ч.

 

Разгледай галерията