Оторизиран магазин ✆070020826 / 0876816333

BGN
  • EUR
  • BGN
Марки и Меню

0

Избери продукти по:

Цена

17лв. - 150лв.

Вид продукт за коса

 


 Информация за доставкa

 


 Преглед преди плащане

 


 Гаранция за оригиналност

 


 Връщане на закупени продукти

 


Методи на плащане


Нуждаеш се от помощ?

Обади ни се на:

0700 20 826


 

Alterna

Alterna HairCare

 

Alterna HairCare - Луксозна грижа с моментална трансформация за косата!

 

Най-популярната линия Caviar Anti-Aging вдига високо нивото в грижата за косата. Луксозните колекции с хайвер решават конкретни проблеми и са предназначени за всеки от типовете коса. 

ALTERNA е известна в света като най-високият клас професионална козметика за коса. Марката е световният лидер в професионалната грижа за косата. 

изцяло органични и еко-сертифицирани ботанически съставки, с доказан произход и най-високо качество. 

Начало Марки

ALTERNA

Филтрирай

                        

 

 

ALTERNA

ALTERNA

Известна в света като най-високият клас професионална козметика за коса, ALTERNA e марката на тези, които търсят само най-доброто за себе си. Марката е световният лидер в професионалната грижа за косата. Формулирана с възможно най-качествените органични съставки от 7 континента, ALTERNA доставя уникални резултати, които се забелязват още с първото приложение. Цялата гама на марката е ориентирана към здравето на косите, като в нито една от формулите не присъстват дехидратиращите скалпа сулфатни съединения, враговете на косъма като триетаноламин, диетаноламин, моноетаноламин, минерални масла, парабен, глутен и други вредни съставки. Нещо повече - ALTERNA влага в продуктите си изцяло еко-сертифицирани органични ботанически съставки, с доказан произход и най-високо качество. Както подобава на краля в луксозната грижа за коса - всичките продукти съдържат комплекс за удължаване трайността на цвета (Color Hold).

67

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»

"Формулирани с най-ефикасни ключови съставки и патентовани технологии - включително Enzymetherapy ® - целенасочена система от ензими, осигуряващи проникването на хранителните вещества в косата за производството на кератин, както и Color Hold® - най- високото възможно ниво на защита на цвета от избледняване и отмиване – всички продукти от Alterna се основават на философията, че за да търсим производителност и най-високи резултати е изключително важно съдържанието на продуктите.

Alterna е загржена за околната среда и здравето, поради което продуктите не съдържат: сулфати, парабени, глутен, DEA, TEA, фталати, парафин, минерално масло, вазелин и PABA.

Резултатът: Натурален лукс без компромиси!"

ЗА НАС

 

- Ние работим с официалните вносители
 
 
- Право на преглед преди плащане
 
 
- Експресна доставка
 
- Подарък към поръчката
 
- 90 дни право на връщане
 

Помощ за клиента

 

 
 
 
 
 
 
 

МАГАЗИН ARLEN.BG

Салон Арлен

 

гр. София ул. Дойран 23 / тел. 0885619945

 

Работно време: Пон. - Нед. от 10:00ч. - 20:00ч.


 

МАГАЗИН ARLEN.BG 2

 

 

гр. София ул. Дойран 28 / тел. 0893885744

 

Работно време: Пон. - Нед. от 09:30ч. - 20:00ч.

 

Разгледай галерията